Σε ανακοίνωση του Δήμου Δοξάτου αναφέρονται τα εξής:

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 έλαβαν χώρα αγώνες δρόμου σε ανώμαλο έδαφος στο Δοξάτο Δράμας (περιοχή Ιππικού Ομίλου) του Δήμου Δοξάτου.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με συμμετέχοντα τον Δήμο Δοξάτου και την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας.

Στην αθλητική εκδήλωση έλαβαν μέρος σύλλογοι στίβου, μέλη του ΣΕΓΑΣ από τους Νομούς Δράμας, Σερρών, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου. Τέτοιου είδους αθλητικές συναντήσεις είναι σημαντικές γιατί προάγουν την αθλητική εξέλιξη των αθλητριών και αθλητών, σφυρηλατούν το αθλητικός τους ήθος, καλλιεργούν την ευγενή άμιλλα και το «Ευ Αγωνίζεσθαι».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, ο Δήμαρχος κ. Θεμιστοκλής Ζεκερίδης και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Δοξάτου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δοξάτου, αθλητικοί παράγοντες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και των Σερρών, πολλοί γονείς – συνοδοί των αθλητριών/αθλητών και θεατές.

Η Διοίκηση του Δήμου Δοξάτου ευχαριστεί θερμά την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης που επέλεξε την περιοχή του Δήμου Δοξάτου για τη διεξαγωγή των αγώνων.