ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΛΟΥΧΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. Ν. ΔΡΑΜΑΣ

 

«Δηλωτικό της κυβερνητικής λογικής του ρεαλισμού και της πολιτικής ορθολογίας» χαρακτήρισε το νέο Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο που συζητήθηκε στη Βουλή, ο Βουλευτής Δράμας της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνος Μπλούχος κατά την τοποθέτησή του επί του νομοσχεδίου, το βράδυ της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου.

«Το νομοσχέδιο αποτελεί προϊόν τανίσματος δημιουργικής έξαρσης» ανέφερε ο Βουλευτής Δράμας της Ν.Δ. και σημείωσε ότι με το Αναπτυξιακό νομοσχέδιο οργανώνονται προγραμματικά και διαμορφώνονται οι συνθήκες, για βιώσιμο, οικονομικό και αναπτυξιακό προσανατολισμό.

Ο κ. Μπλούχος κατέθεσε σημαντικά οικονομικά στοιχεία τα οποία καταδεικνύουν την αρνητική κατάσταση που βιώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε επίπεδο οικονομίας και επιχειρηματικότητας και επιβάλουν με το νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο την λήψη ουσιαστικών μέτρων στην κατεύθυνση ανατροπής του σημερινού αρνητικού κλίματος.

«Είναι ανάγκη να βελτιωθεί και να ενισχυθεί το περιβάλλον μέσα στο οποίο θα μπορέσουν να παραμείνουν και να αναπτυχθούν οι επιχειρήσεις» ανέφερε ο κ. Μπλούχος μεταξύ άλλων στην ομιλία του και ξεκαθάρισε ότι με το νέο νομοσχέδιο απλοποιούνται διαδικασίες που για χρόνια έκαναν δυσκίνητες τις όποιες επενδύσεις.