Σε δήλωσή του για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στον Νομό Δράμας κ. Αναστάσιος Νικολαΐδης ανέφερε τα εξής:

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες Δημάρχους στους Δήμους του Νομού Δράμας μετά την εκλογική διαδικασία της 8ης Οκτωβρίου. Τόσο οι νέοι Δήμαρχοι, όσο και οι νέοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι αποτελούν για μένα στενούς συνεργάτες στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο. Μακριά από κάθε διαχωριστική γραμμή, ενωμένοι μπροστά στα μεγάλα προβλήματα, οφείλουμε με σύμπνοια και ομόνοια, μέσα από κοινό βηματισμό, να δώσουμε τις λύσεις που απαιτεί η κοινωνία για το καλό της Δράμας μας. Καλή θητεία από την 1η Ιανουαρίου 2024 σε όλους όσοι αποτελέσαν την επιλογή των πολιτών του Νομού Δράμας.

Αξίζουν πολλά μπράβο και τυγχάνουν σεβασμού όσοι ήταν υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές και δεν κατάφεραν να εκλεγούν. Γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι θέτεις τον εαυτό σου στην κρίση των συμπολιτών σου και έχοντας βιώσει και τα συναισθήματα της εκλογής, αλλά και της μη εκλογής, ελπίζω αυτό το αποτέλεσμα να μην ανακόψει την επιθυμία για προσφορά στον τόπο ακόμη και από μη αιρετή θέση.

Ιδιαίτερη μνεία οφείλω στους υποψήφιους στην περιφερειακή παράταξη «Μαζί για την Αλλαγή» και στον επικεφαλής της Δαμιανό Καγγελίδη, τους οποίους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη συμμετοχή και τον αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί. Από την πρώτη στιγμή στάθηκα στο πλευρό της παράταξης και συνέβαλα με την παρουσία μου, ώστε να ξεπεραστούν οι αντικειμενικές δυσκολίες που υπήρχαν. Προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος όχι μόνο για την αποδοχή από τους πολίτες της Περιφέρειάς μας και ειδικά της Π.Ε. Δράμας, αλλά κυρίως για την ποιότητα του ψηφοδελτίου και τον ξεκάθαρο προγραμματικό λόγο με αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά. Είμαι σίγουρος πως αυτή η προσπάθεια θα έχει και συνέχεια, προσφέροντας με θέσεις και προτάσεις εναλλακτική διέξοδο για μια περιφερειακή πολιτική που θα καλύπτει τις ανάγκες του τόπου και των πολιτών.

Τέλος, εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία της δεύτερης Κυριακής. Οι πολίτες είναι αυτοί που θα καθορίσουν με την ψήφο τους το αποτέλεσμα και θεωρώ ότι θα επιλέξουν με ωριμότητα αυτό που πιστεύουν πως είναι το καλύτερο για τον τόπο μας.