Σε δήλωσή τους για τις εκλογές ο κ. Μαργαρίτης Τζίμας, πρώην Υπουργός, ανέφερε τα εξής:

Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου εκλέγουμε κυβέρνηση.

Εδώ και πολλά χρόνια δεν ανήκω στην ενεργό πολιτική. Υπηρέτησα τη Νέα Δημοκρατία και τους πολίτες από όλες σχεδόν τις πολιτικές θέσεις. Πάντοτε με εκλογή. Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Ν.Δ. επί Καραμανλή, Βουλευτής και Υπουργός. Ακόμη και ως Δήμαρχος Δράμας μιλούσα για τη Ν.Δ. Δεν διαχώρισα ποτέ τους πολίτες.

Τώρα όμως είμαστε μπροστά σε μια μεγάλη εκλογική μάχη. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ν.Δ. κατέγραψαν μια μοναδική νίκη. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό. Τώρα εκλέγουμε κυβέρνηση.

Αντίπαλοι της ΝΔ δεν είναι οι πολίτες οποίο κόμμα και αν ψηφίζουν. Αντίπαλοι είναι τα προβλήματα των πολιτών και της πατρίδος μας. Την προηγούμενη τετραετία κάναμε καλύτερη τη ζωή των συμπατριωτών μας. Δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματα. Έγιναν και λάθη. Αλλά η Ελλάδα βρέθηκε πλέον σε ανώτερα επίπεδα αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας.

Τώρα είναι και πάλι η ώρα του λαού. Η Ελλάδα και οι Έλληνες χρειάζονται τη Νέα Δημοκρατία. Μια υπεύθυνη και αξιόπιστη πολιτική δύναμη. Είναι η ώρα να εμπιστευθούμε ακόμη περισσότερο με την ψήφο μας τη Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας.