Διαβάστε στην εφημερίδα «Εργασία… συν» αυτής της εβδομάδας

*«Δεν είμαστε όλοι το ίδιο»

Στη Δράμα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και πρ. Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος για την παρουσίαση του βιβλίου «ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ»

«Η Αριστερά πρέπει να πείσει τον κόσμο πρωτίστως ότι δεν είμαστε όλοι το ίδιο, γιατί αυτό θα είναι το βασικό επιχείρημα. Το είδατε στα τρένα. Από το “όλοι μαζί τα φάγαμε” στο “όλοι μαζί φταίμε”»

«Δεν είμαστε σαν τα μούτρα τους. Δεν είμαστε σαν τα μούτρα της Ν.Δ. Εμείς δεν κάναμε αυτό που έκανε η Ν.Δ. το 2014, που ήταν να βάλει δυσκολίες για την επόμενη Κυβέρνηση»

*Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στην «καρδιά» της Αθήνας

Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε την έκθεση τροφίμων και ποτών που διοργάνωσαν τα έξι επιμελητήρια της Α.Μ.Θ.

*Με σημαντικές εκδηλώσεις τιμήθηκε στη Δράμα η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Υπότιτλοι:

Εκδήλωση ενημέρωσης, αφύπνισης και υπενθύμισης της δύναμης που κρύβει μέσα της κάθε γυναίκα από την Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου Δράμας

Εκδήλωση για τη θέση και τον ρόλο της σύγχρονης γυναίκας από το Επιμελητήριο, τον Δικηγορικό Σύλλογο, τον Ιατρικό Σύλλογο, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο

Εκδήλωση με θρησκευτικά και ιστορικά στοιχεία στο Αρχαιολογικό Μουσείο από την Ιερά Μητρόπολη, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την Εφορεία Αρχαιοτήτων

*800 φύλλα «Εργασία… συν»

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, μαζί συνεχίζουμε…

 

Διαβάστε ακόμη στην «Εργασία… συν»:

*Δύο σελίδες με παρασκήνια και τις αγαπημένες σας στήλες «Καρότο & μαστίγιο», «Απ’ όλα έχει ο μπαχτσές» και «Φωτορεπορτάζ»

*Η αθλητική επικαιρότητα της εβδομάδας και ανάλυση από τις «Αλλαξό… μπαλιές»

Κάθε εβδομάδα η εφημερίδα «Εργασία… συν» με τη θεματολογία ολόκληρης της εβδομάδας, πλούσια ύλη, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και πλήθος παρασκηνίων, σχολίων και απόψεων, σε 24 έγχρωμες σελίδες.

Από το πρωί της Πέμπτης διαθέσιμη σε κεντρικά σημεία της πόλης και στους συνδρομητές της.