Με επιστολή τους καταστηματάρχες της οδού Σεφέρη διαμαρτύρονται για τον αποκλεισμό της πρόσβασης στα καταστήματά τους. Η επιστολή απευθύνεται προς τον Δήμο Δράμας και παραδόθηκε προς δημοσίευση στην εφημερίδα «Εργασία… συν».

Στην επιστολή, η οποία υπογράφεται από τους Νίκο Μοχωρίδη, Χρήστο Καλπάκη, Μυρτώ Dariel, Ιωάννη Ανδρικάκη, Δημήτρη Μπερμπερίδη, Αθανασία Σπύρου, Χρύσα Αγαθαγγέλου, Χαράλαμπο Ελευθεριάδη, Ευσταθιάδη, Ελένη Τζέγα, Στέφανο Στόγια και Κασσάνδρα Παλένγκα, αναφέρονται τα εξής:

«Το έργο της βιοκλιματικής ανάπλασης στην περιοχή της 19ης Μαΐου ολοκληρώνεται, αλλά οι αρνητικές συνέπειες για τα καταστήματα της περιοχής συνεχίζονται και ιδιαίτερα για εμάς, τους καταστηματάρχες της οδού Σεφέρη που υπογράφουμε τη διαμαρτυρία, φαίνεται ότι σχεδιάζεται να έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Στην οδό Σεφέρη με κατεύθυνση προς οδό Βίτσι απαγορεύεται η διέλευση αυτοκινήτων εκτός λεωφορείων. Παράλληλα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση και έχουν τοποθετηθεί κολονάκια. Επίσης, δεν επιτρέπεται η στροφή δεξιά από τη Βίτσι προς Σεφέρη. Όλη αυτή η κατάσταση έχει αποκλείσει για τα καταστήματά μας την πρόσβαση από κάθε πλευρά. Θεωρούμε ότι οι οικονομικές συνέπειες για τις επιχειρήσεις μας και για τις οικογένειές μας θα είναι βαρύτατες και απαιτούμε να βρεθεί άμεσα λύση που δεν θα αποκλείει την πρόσβαση στα καταστήματά μας».