ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

 

 

Με μια τελετή στο Μέγαρο Μουσικής ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 25 Μαΐου τα BRAVO SUSTAINABILITY AWARDS 2017, που διοργάνωσε για 7η συνεχή χρονιά το Quality Net Foundation, αναδεικνύοντας τις πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη Δημιουργία της Ελλάδας του Αύριο.

Ο Δήμος Δράμας αναδείχτηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης μεταξύ των Διακριθέντων πρωτοβουλιών στα BRAVO SUSTAINABILITY AWARDS 2017. Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος μας ξεχώρισε στον πυλώνα BRAVO ENVIRONMENT (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ) με την πρωτοβουλία: «Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη διαχείριση των αστικών απορριμμάτων», μία πρωτοβουλία που υλοποιήθηκε από το Τμήμα Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Οργάνωσης του Δήμου Δράμας και είχε ως σκοπό την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης και τη δημιουργία κουλτούρας για την ανακύκλωση.

Η ανάδειξη της πρωτοβουλίας «Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη διαχείριση των αστικών απορριμμάτων», που συμβάλλει στη βελτίωση της Ποιότητας Ζωής στη χώρα μας, έγινε ανάμεσα από 278 πρωτοβουλίες Επιχειρήσεων, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Κοινωνίας Πολιτών, που συμμετείχαν φέτος στον Κοινωνικό Διάλογο BRAVO και αναπτύχθηκε σε Εθνικό επίπεδο με 200 κοινωνικούς εταίρους και 7.000 ενεργούς πολίτες, υπογραμμίζοντας την σημαντικότητα της συνεργασίας και της σύμπραξης όλων των ενεργών πυρήνων της Ελληνικής κοινωνίας με στόχο τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος.

Ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος εκφράζει την ικανοποίηση του που για ακόμη μια φορά βραβεύονται δράσεις που υλοποιούνται με αρτιότητα από τις Υπηρεσίες του Δήμου και ευχαριστεί θερμά τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Καραμπατζάκη και τα στελέχη του Τμήματος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Οργάνωσης κ. Αικατερίνη Ιωσηφίδου και κ. Μαριάννα Δρόσου.