Το φροντιστήριο @robot’s συμμετείχε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO Hellas στην Αθήνα, στις κατηγορίες Α’-Δ’ Δημοτικού και Γ’-ΣΤ’ Δημοτικού.

Στην κατηγορία open Δημοτικού Α’-Δ’ και οι δύο ομάδες μας διακρίθηκαν με το 1ο Βραβείο Δημιουργικότητας και το Βραβείο Συνεργασίας. Συγχαρητήρια στην ομάδα @robot’s friends 1 στα παιδιά: Βασίλη, Μαρία, Μελίτα, Άρη και Γιάννη. Συγχαρητήρια στην ομάδα @robot’s friends 2 στα παιδιά: Κωνσταντίνο, Μανώλη, Γιάννη, Χρήστο, Δημήτρη και Βασίλη.

Στην κατηγορία Γ’-ΣΤ’ Δημοτικού η ομάδα @robot’s farmers βρέθηκε ανάμεσα στις 10 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Συγχαρητήρια στην ομάδα @robot’s farmers στα παιδιά: Απόστολο, Παναγιώτη, Δέσποινα, Χάρη, Κωνσταντίνο και Γιώργο. Επίσης απονεμήθηκε Τιμητικό Βραβείο Προπονητή στην υπεύθυνη του Φροντιστηρίου @robot’s.

Το φετινό θέμα του διαγωνισμού αναφερόταν στην αγροτική ανάπτυξη και σε ρομποτικές τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για την καλλιέργεια των χωραφιών. Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας τη ΝΕΟΓΑΛ, την Cronos Security, την Hellenic Drones και τους αγρότοπους Νευροκοπίου για τη στήριξή τους στη συμμετοχή μας στον Διαγωνισμό.

 

Η Εκπαιδευτικός Προπονήτρια

Σαρπότα Μαρία