Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Δράμας «ΔΡΑΣΗ» σας προσκαλεί σε μια διαδικτυακή συνάντηση για να μοιραστούμε και να συζητήσουμε τις δυσκολίες, αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε όλο αυτό το διάστημα στις συντροφικές μας σχέσεις στα πλαίσια της νέας καθημερινότητας που διαμόρφωσε η πανδημία COVID-19.

H συνάντηση θα γίνει τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, 18.30-20.00, μέσω της πλατφόρμας zoom.

Συντονιστές της δράσης: Ευανθία Τάζογλου, MSc, PhD Ψυχολόγος-Συστημική Θεραπεύτρια Ζευγαριών & Κωνσταντίνος Βλάχος, Ψυχολόγος-Συστημικός Θεραπευτής Ζευγαριών.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Πέμπτη 11/2 έως και την Πέμπτη 18/2, είτε τηλεφωνικά στο 2521030053 (καθημερινά 09.00-14.00), είτε ηλεκτρονικά στο [email protected], γράφοντας τα στοιχεία σας: Όνομα, τηλέφωνο επικοινωνίας και ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας (όπου θα σας σταλεί ο σύνδεσμος της συνάντησης).

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων/ουσών: 20 άτομα (σε περίπτωση μεγαλύτερου αριθμού αιτήσεων, η συνάντηση θα επαναληφθεί σε νέα ημερομηνία) Όλες οι δράσεις του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Δράμας «ΔΡΑΣΗ» υλοποιούνται χωρίς οικονομική επιβάρυνση.