Φωτογραφία αρχείου από τις δημαιρεσίες στην αρχή της αυτοδιοικητικής περιόδου

Για σήμερα (Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022), στις 11.00 το πρωί ήταν προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δράμας, για την ανάδειξη νέων μελών στο Προεδρείο του σώματος, καθώς και μελών στις Επιτροπές του Δήμου (Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής).

Η συγκεκριμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω του θανάτου σε τροχαίο δυστύχημα του Αντιδημάρχου του Δήμου Χρήστου Κυριακίδη (Περισσότερα ΕΔΩ).

Το κλίμα στον Δήμο Δράμας αυτονόητα είναι βαρύ και οδυνηρό, ιδιαίτερα στη Δημοτική Αρχή, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα μέλος της Διοίκησης, το οποίο ως Αντιδήμαρχος είχε καθημερινή παρουσία στον Δήμο.

Υπενθυμίζεται πως συνεδριάσεις με μοναδικό θέμα τις δημαιρεσίες είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν σήμερα (9/1/2022) σε όλους τους Δήμους της χώρας, καθώς η έλευση του 2022 σηματοδότησε την έναρξη του δεύτερου μισού της τρέχουσας αυτοδιοικητικής περιόδου.

Η συγκεκριμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δράμας αναμένεται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 16 Ιανουαρίου.

Επίσης, αναμένεται σήμερα η πραγματοποίηση διά περιφοράς συνεδρίασης του σώματος με μοναδικό θέμα την έκδοση ψηφίσματος για την απώλεια του Αντιδημάρχου Χρήστου Κυριακίδη.