ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟΡΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

«Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 στο χώρο της Ονειρούπολης, στο σπιτάκι όπου στεγάζεται το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Δράμας, παρουσιάσθηκε για πρώτη φορά από το σύνολο των Φορέων και Συλλόγων του Δικτύου (Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Διεθνής Ένωση Αστυνομικών, Ιατρικός Σύλλογος, Οικολογική Κίνηση, Σύλλογος ΛΑΜΨΗ, Σύλλογος Καρκινοπαθών, Φιλόπτωχο Σωματείο Χωριστής, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, κ.α.) το παραμυθάκι για την Ονειρούπολη με τίτλο «Χριστούγεννα στο παρά πέντε», το οποίο έγραψε αφιλοκερδώς το μέλος του Δικτύου κ. Χρυσάνθη Δάινα και εικονογράφησε η κ. Έλενα Γρίβα., ενώ η επίσημη παρουσίαση του παραμυθιού θα γίνει από την ίδια τη συγγραφέα την Τρίτη 26-12-2017 στο σπιτάκι του Παραμυθιού.

Τα έσοδα από την πώληση του παραμυθιού θα δοθούν αποκλειστικά μέσω του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε άπορες οικογένειες και παιδιά συμπολιτών μας, που το έχουν πραγματικά ανάγκη, ιδίως τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Όποιος επισκέπτης στην Ονειρούπολη επιθυμεί να αγοράσει το παραμυθάκι αυτό στη συμβολική τιμή των 3 Ευρώ, μπορεί να το προμηθευτεί από το συγκεκριμένο σπιτάκι όπου στεγάζεται ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, άλλα και από τους προαναφερόμενους Συλλόγους ή την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Δράμας (Γραφείο 126 στο ισόγειο του Διοικητηρίου).

Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Δράμας ευχαριστεί δημόσια για την ευγενική χορηγία τους: τη ΔΕΚΠΟΤΑ του Δήμου Δράμας, την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, τις Δραμινές επιχειρήσεις αλλαντοποιίας SARY και Ξηροί Καρποί ΗΛΙΟΣ, το βιβλιοπωλείο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Κώστας, την εταιρεία MEGAPLAN, αλλά και την εκτυπωτική εταιρεία Nonstopdesign.gr, οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά ώστε να εκτυπωθεί το εν λόγω παραμύθι.