Σε ανάρτησή του στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δικηγόρος και Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Παπαθεοδώρου ανέφερε τα εξής:

Τις δύο τελευταίες μέρες ενημερώθηκα ότι αναπτύχθηκε, γύρω από το πρόσωπο μου, μια άθλια φημολογία, που με εμπλέκει σε γεγονότα, αντίστοιχα με όσα μονοπωλούν τη δημοσιογραφία των πρόσφατων ημερών και η οποία βασίζεται σε ένα ανώνυμο story στο instagram.

Η δύναμη των social media είναι τεράστια, ειδικά όταν επιτρέπει στον κάθε ψυχάκια να γράψει άκριτα ό,τι του έρθει στο μυαλό και όταν αυτό μπορούν να το διαβάσουν χιλιάδες άνθρωποι. Δυστυχώς, ταυτόχρονα με όσους καταπίνουν αμάσητο ό,τι ακούν, υπάρχουν και κάποιοι, που υπηρετώντας σκοπιμότητες, προσπαθούν να πλήξουν πρόσωπα και οικογένειες, αδιαφορώντας για τις συνέπειες των λεγομένων τους.

Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με κανέναν τρελό, ηλίθιο και αφελή, που μπορεί να «σπάει πλάκα» με κάτι που άκουσε και δεν έχει την ικανότητα να αξιολογήσει. Δεν πρόκειται όμως να χαριστώ σε κανέναν, που επιδιώκει να με πλήξει κοινωνικά, επαγγελματικά και πολιτικά.

Επέλεξα το δημόσιο βίο, γνωρίζοντας εκ των προτέρων, τους κινδύνους που διατρέχει κάθε δημόσιο πρόσωπο. Στην έως τώρα διαδρομή μου, βρέθηκα αντιμέτωπος και με συκοφαντίες και με λάσπη, αλλά όλα τα νίκησα, έχοντας ως όπλα μου, την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου. Η ανθρωποφαγία δυστυχώς είναι trend της εποχής. Δε θα γίνω θύμα της.

Ευχαριστώ όσους νοιάστηκαν για μένα και θέλησαν να με προφυλάξουν.