Εφιάλτης για οδηγό στη Χαλκιδική που είδε τη γη να χάνεται και το αυτοκίνητο που οδηγούσε να «βυθίζεται» στο σημείο…

Οι αποκαλυπτικές εικόνες «ντύνουν» την περιπέτεια οδηγού στη Χαλκιδική. Είχε προλάβει να αφήσει το παιδί του, στο σχολείο, αλλά αμέσως μετά έζησε στιγμές που δύσκολα θα ξεχάσει. Το έδαφος υπέστη καθίζηση, πιθανότατα λόγω της κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών και το όχημά του, κατέληξε όπως φαίνεται στις επόμενες εικόνες. Κατακόρυφα μέσα στο άνοιγμα που δημιουργήθηκε. Ευτυχώς ο ίδιος δεν τραυματίστηκε.

Μια δυσάρεστη έκπληξη είχε οδηγός στην περιοχή Συκιά στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στο σημείο της γέφυρας του σχολείου, όταν άνοιξε η γη και τον «κατάπιε». Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τη Βόρεια Ελλάδα, το έδαφος υπέστη καθίζηση, με αποτέλεσμα ο οδηγός και το ΙΧ να πέσουν σε μια μεγάλη τρύπα που άνοιξε στο δρόμο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο πραγματοποιούνται τον τελευταίο καιρό έργα που δεν έχουν ολοκληρωθεί. Ο άτυχος άνδρας πήγε το παιδί του στο σχολείο και όταν επέστρεψε στο όχημά του και ξεκίνησε να φύγει ο δρόμος υποχώρησε. Ο οδηγός βγήκε από το όχημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Δείτε το βίντεο του Mega.

Πηγή: newsit.gr