Σημαντική νίκη για τους Δραμινούς με 33-31 επί της αξιόμαχης Πυλαίας

Με το μυαλό στα παιχνίδια με την Ρωσική ομάδα, παίζουν με την φωτιά οι Δραμινοί

 

Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στη συγκομιδή του στη φετινή Handball Premier ο Bianco Monte Δράμα 1986, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας στο ΑΠΚ «Δ. Κραχτίδης» επί της αξιόμαχης Πυλαίας με 33-31. Για ακόμη μια φορά οι Δραμινοί δεν παρουσίασαν την εικόνα που έχουν αποδείξει ότι μπορούν, αλλά με θέληση και πάθος έφτασαν στο τέλος στη νίκη, παρά τα λάθη τους κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι παίχτες του Σάκη Βαλαβάνη έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα, ήταν ψύχραιμοι όταν η ομάδα της Πυλαίας προηγήθηκε στο σκορ, αλλά τα αβίαστα λάθη δεν τους άφησαν να πάρουν διαφορά. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ο τερματοφύλακας Λευτέρης Παπάζογλου ο οποίος, ειδικά στο δεύτερο μισό, είχε σημαντικές αποκρούσεις ακόμη και σε εκτελέσεις πέναλτι, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίτευξη της νίκης. Σημαντική και η παρουσία του Αδάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος έδωσε μάχες και στην άμυνα και στην επίθεση.

Οι παίκτες του Bianco Monte Δράμα 1986 καλούνται γρήγορα να ανασυνταχθούν καθώς ακολουθεί εκτός έδρας αγώνα στην Κέρκυρα την προσεχή Τετάρτη 24 Νοεμβρίου (παρόλο που ζητήθηκε από την ομάδα μας το παιχνίδι να γίνει Τρίτη για να έχει μια μέρα παραπάνω ξεκούρασης με τους Ρώσους κάτι που δεν δέχθηκε η ομάδα της Κέρκυρας), ενώ το επόμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου στις 18:00 ακολουθεί ο εντός έδρας ευρωπαϊκός αγώνας με τη HC Victor της Ρωσίας. Ο Γολγοθάς συνεχίζεται…

 

Το Γραφείο Τύπου