Σύλληψη διακινητή, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικός της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

 

Συνελήφθη την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στο Νομό Δράμας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας αλλοδαπός διακινητής, ηλικίας 59 ετών, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι οχτώ (28) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Δράμας (ύψος οικισμού Αδριανής), αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, συνέλαβαν τον 59χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκινούμενο τροχόσπιτο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα είκοσι οκτώ (28) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο 59χρονος κατηγορείται επίσης για πλαστογραφία, καθόσον όπως διαπιστώθηκε το όχημα που οδηγούσε έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων.

Οι συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελά, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Κάτω Νευροκοπίου Δράμας.

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 4 ημεδαπών για κλοπή και απόπειρα κλοπής

 

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρα κλοπής, σε βάρος τεσσάρων (4) ανήλικων ημεδαπών, ηλικίας 13 έως 16 ετών, διότι όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα 26-8-2019 έως 16-9-2019, διέρρηξαν τέσσερα παγκάρια παρεκκλησίων στην πόλη της Δράμας, αφαιρώντας διάφορα χρηματικά ποσά καθώς επίσης επιχείρησαν να διαρρήξουν ακόμη ένα χωρίς να τα καταφέρουν.