Σε 127 διαφορετικά νοσοκομεία πρόκειται να κατανεμηθούν 3.720 μόνιμοι υπάλληλοι στην Υγεία μέσω της διαδικασίας ΑΣΕΠ. Όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν το Proson.gr, η πολυαναμενόμενη προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την μονιμοποίηση περίπου 4.000 νοσηλευτών βρίσκεται στα γραφεία του ΑΣΕΠ.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το proson, η επεξεργασία της προκήρυξης πρόκειται να ολοκληρωθεί στα τέλη Αυγούστου και να αναρτηθεί στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Proson.gr, η προκήρυξη για του ΕΣΥ, θα περιλαμβάνει περίπου 3.720 θέσεις νοσηλευτών. Ο λόγος που υπήρξε η συγκεκριμένη μείωση οφείλεται στο γεγονός ότι αφαιρέθηκαν οι θέσεις που θα δοθούν στις ειδικές κατηγόριες, όπως προβλέπει ο Ν. 2643/1998.

Ακόμη σημειωθεί ότι στην προκήρυξη για την Υγεία και τους 3.700 νοσηλευτές, υπάρχει πρόβλεψη για αυξημένη μοριοδότηση για όσους δούλεψαν στην περίοδο της πανδημίας.

Το Proson.gr αναλαμβάνει την αίτησή σου σε προκηρύξεις ΑΣΕΠ, δημοσίου και Διαγωνισμούς

Υποβολή αίτησης για θέσεις αορίστου χρόνου (Κ) –> 35€ ανά αίτηση (εάν είστε μέλος είναι στα 31 ευρώ)
Υποβολή αίτησης για θέσεις ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ)–> 25€ ανά αίτηση (εάν είστε μέλος είναι στα 22 ευρώ)
Αίτηση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό ΑΣΕΠ –> 40 ευρώ (εάν είστε μέλος είναι στα 36 ευρώ)
Υποβολή αίτησης για ειδικές θέσεις Επιστημονικού Προσωπικού (Ε) —> 50 ευρώ (εάν είστε μέλος είναι στα 45 ευρώ)
Όλες τις υπηρεσίες τις αναλαμβάνουμε έγκυρα και έγκαιρα για εσάς ώστε εύκολα και μέσα σε πολύ λίγο χρόνο να κατοχυρωθεί η αίτησή σας στην προκήρυξη που σας ενδιαφέρει.

Δημιουργήστε δωρεάν μητρώο για αίτηση στην προκήρυξη μέσω των υπηρεσιών του Proson.gr

Μπορείτε αυτόματα να πληρώσετε για την ετήσια εγγραφή μέλους στο proson.gr (εφάπαξ 30 ευρώ) ώστε να σας δημιουργήσουμε το Μητρώο ΑΣΕΠ και επιπροσθέτως μπορείτε να πληρώσετε και κατευθείαν για να σας πραγματοποιήσουμε την αίτηση.

Βήμα 1ο

Πραγματοποιείται κατάθεση του Ποσού στον IBAN που θα δείτε παρακάτω με αιτιολογία “ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ PROSON”.

Βήμα 2ο

Στέλνετε με email το καταθετήριο σε φωτογραφία στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας (όπως αναγράφεται στην αστυνομική ταυτότητα, με κεφαλαία γράμματα με ελληνικούς & λατινικούς χαρακτήρες), ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση, περιοχή, ταχυδρομικό κώδικα (Τ.Κ) και το πατρώνυμό σας – Στο ίδιο email αναγράφεται την υπηρεσία ή τις υπηρεσίες για τις οποίες πληρώσατε (1,2,3,4,5)

Εφόσον πραγματοποιήσετε τα παρακάτω και τα στοιχεία σας είναι σωστά εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να εξυπηρετήσει και να σας πραγματοποιήσει την δημιουργία του Μητρώου στον ΑΣΕΠ αλλά και την αίτηση σε κάποια προκήρυξη εφόσον ενδιαφέρεστε και εφόσον έχετε πληρώσει το αντίστοιχο αντίτιμο

TEACHERSNET ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ
Τράπεζα Πειραιώς, IBAN: GR74 0171 6390 0066 3914 6914 767

Πηγή:ethnos.gr