ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ

 

 

Αποστρατεύεται ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγος, κ. Νικόλαος Μενεξίδης, μετά από σχετική απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων, το οποίο συνεδρίασε υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη και τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων του Σώματος Ανδρέα Δασκαλάκη και Κωνσταντίνου Σκούμα.

Το Ανώτατο Συμβούλιο, μεταξύ άλλων, έκρινε τους 22 Υποστρατήγους της Ελληνικής Αστυνομίας και έκρινε ευδόκιμα τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του κ. Νικόλαου Μενεξίδη, ο οποίος προάγεται στο βαθμό του Αντιστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων, του απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου της θέσης που κατείχε και θα αποστρατευθεί ύστερα από 30 ημέρες.

Σε αποχαιρετιστήρια επιστολή του ο κ. Μενεξίδης αναφέρει τα εξής:

Σήμερα κλείνει ένα μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου, το οποίο αφιέρωσα στην Ελληνική Αστυνομία με αξιοπρέπεια, τιμιότητα, σεβασμό και δοτικότητα.

Έφτασα ως εδώ έχοντας συνοδοιπόρους όλους τους συναδέλφους μου ανεξαρτήτως βαθμού και θέσεως, οι οποίοι μου παρείχαν αμέριστα την υποστήριξή τους με την εργατικότητα και το φιλότιμό τους και θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά γι’ αυτό, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα συνεχίσουν να πράττουν το ίδιο, στη μεγάλη προσπάθεια για ένα καλύτερο και ασφαλές περιβάλλον της Χώρας μας.

Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω τις θρησκευτικές, πολιτικές, δικαστικές και στρατιωτικές Αρχές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την άριστη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και την συμπαράσταση τους στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για την αντικειμενική παρουσίαση των γεγονότων και τη συνεργασία μας.

Τέλος, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου για την κατανόηση και την συμπαράσταση όλα αυτά τα χρόνια.