ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΕΩΣ ΤΙΣ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΚΟΥΡΟΣ» ΤΟ 5ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

 

 

Το 5ο Επιστημονικό Συμπόσιο για τον καρκίνο, διοργανώνει η Εταιρεία «Η Δράμα Ενάντια στον Καρκίνο», σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Δράμας και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ν. Δράμας.

Το Συμπόσιο, θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως και τις 7 Απριλίου, στο ξενοδοχείο «Κούρος», με θέμα «Από τις εναλλακτικές και κλασικές στη μοντέρνα θεραπεία του καρκίνου».

Όπως αναφέρουν οι Πρόεδροι του Συμποσίου κ. Χαράλαμπος Ανδρεάδης και κ. Σάββας Παπαδόπουλος είναι «Ένα θέμα που απασχολεί όλους τους ανθρώπους και όλες τις ειδικότητες. Ένα πρόβλημα που στην προσπάθεια επίλυσής του η σύγχρονη και συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία συμβάλλει τα μέγιστα.

Ένα ζήτημα για το οποίο προσπαθούν όλες οι Εταιρείες, με πρώτο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Όλοι, πάσχοντες και μη, ιατροί και άλλοι επιστήμονες, έως τον τελευταίο πολίτη, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε την ωφέλεια, τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα της πρόληψης και της πρώιμης διάγνωσης του καρκίνου.

Πρώτα, όμως, θα πρέπει να μάθουμε τί επιδιώκουμε για να αντιληφθούμε το μέγεθος της ωφέλειας».

Οι εργασίες του Συμποσίου θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Παρασκευής 5 Απριλίου 2019 (από τις 15.00 ξεκινούν οι εγγραφές και στις 16.00 είναι προγραμματισμένη η πρώτη Στρογγυλή Τράπεζα), ενώ η επίσημη τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Απριλίου, στις 19.00.