Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΔΡΑΜΑΣ

 

Σε ανακοίνωση της Ν.Ε. Δράμας του Πα.Σο.Κ. αναφέρονται τα εξής:

«Σε συνέντευξη του πολιτευτή των ΑΝΕΛ Η. Χατζηθεοδωρίδη και σε ερώτηση δημοσιογράφου πως η χώρα μας σε αντίθεση με άλλες χώρες δεν απέδρασε από τα μνημόνια ο φέρελπις πολιτευτής απάντησε:

“…Το πράγμα ήταν στημένο εξ αρχής. Η χώρα έμπλεξε από εσωτερική προδοσία του Γεωργίου της ΕΣΤΑΤ και του απολύτως ελεγχόμενου της λίστας ΛΑΓΚΑΡΝΤ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Μοιραίοι άνθρωποι σε μοιραία στιγμή. Μαζί με τον ανεκδιήγητο υπουργό Παπακωνσταντίνου έδεσαν την χώρα στο πρώτο μνημόνιο από κει και πέρα βιώνουμε τον Γολγοθά”.

Σαν Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ έχουμε να απαντήσουμε:

Το κόμμα μας δια της Προέδρου του κάλεσε την κυβέρνηση και την ΔΕΞΙΑ να κάνουν σύσταση επιτροπής για να εξακριβωθεί πως μπήκαμε στα μνημόνια και μάλιστα από την εποχή εισόδου της χώρας στην ΟΝΕ. Κάνοντας την πάπια Δεξιά και ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο των ΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΗΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ αρνήθηκαν.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΡΑΓΕ;

Ο Καμμένος λειτουργώντας σαν υπεργολάβος της λάσπης στον ανεμιστήρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εναντίον του κόμματός μας ήταν κορυφαίο στέλεχος της ΔΕΞΙΑΣ στην κυβέρνηση ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτοντας την διακυβέρνηση της χρεοκοπίας της χώρας από την δεξιά χτυπούσε τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΑΥΤΗΣ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Στόχος τους ήταν και είναι διαλύοντας με κατασυκοφάντηση τον χώρο του ΠΑΣΟΚ να καλύψουν το κενό.

ΑΠΕΤΥΧΑΝ το DNA των μελών και στελεχών μας όπως και το 1989 δεν το επέτρεψε. Ο κ. Χατζηθεοδωρίδης είπε ότι ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ήταν απολύτως ελεγχόμενος της λίστας ΛΑΓΚΑΡΝΤ. Αυτό μπορεί να το αποδείξει και σε δικαστήριο; Άλλωστε ο αρχηγός του ο κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ το ισχυρίστηκε και τιμωρήθηκε για αυτό; Θέλει ο ίδιος μήπως να το συνεχίσει;».