ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ

 

 

Δράμα 20-2-2019, Δημοτικό Στάδιο Δράμας, λίγο πριν την έναρξη του ημιτελικού αγώνα κυπέλλου ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ – Α.Ε.ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, οι φίλαθλοι των δύο ομάδων ενημερωθήκαμε πως δεν έχουμε πρόσβαση στον χώρο των κερκίδων, λόγω ακαταλληλότητάς τους.

Κατανοούμε πρώτοι από όλους, πως οι κερκίδες που είναι κατασκευασμένες το 1936, έχουν τεράστια προβλήματα και η χρήση τους -υπό προϋποθέσεις- ελλοχεύει κινδύνους για την ασφάλεια των θεατών.

ΔΕΝ κατανοούμε, γιατί δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική ενέργεια για λύση των προβλημάτων, από το 2005 που πρώτη φορά ξεκίνησαν οι απαγορεύσεις πρόσβασης των θεατών στις κερκίδες, μέχρι σήμερα.

ΔΕΝ κατανοούμε, γιατί δεν υπήρξε έγκαιρη ενημέρωση των δύο συλλόγων και των φιλάθλων τους, πριν την τέλεση του χθεσινού αγώνα κυπέλλου και βρεθήκανε προ δυσάρεστης εκπλήξεως οι θεατές του αγώνα που κλήθηκαν -αρχικά- να δουν έναν κρίσιμο αγώνα από ελάχιστα τετραγωνικά μέτρα.

ΔΕΝ κατανοούμε, γιατί αναγκάζεται -εκ των πραγμάτων- η ομάδα μας, σε μια χρονιά που διεκδικεί την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, να «εξοριστεί» από την φυσική και ιστορική της έδρα και να υποχρεωθεί να δώσει τα υπόλοιπα παιχνίδια της σε άλλη έδρα.

Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, να κινηθούν άμεσα, για την ουσιαστική επίλυση αυτού του σημαντικού προβλήματος, όχι μόνο για τον σύλλογο μας, αλλά και γενικότερα για τον Δραμινό αθλητισμό.

 

Πανδραμαϊκός Νόστος