ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΜΑΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.

 

 

Σε ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Δράμας του Κ.Κ.Ε., σχετικά με τη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής στο Δήμο Δράμας, αναφέρονται τα εξής:

«Την Τρίτη 18 Ιουνίου συνεδρίασε η διακομματική επιτροπή στο Δημαρχείο Δράμας, για την κατανομή των χώρων προβολής των κομμάτων μπροστά στις εκλογές. Ο εκπρόσωπος της ΤΕ Δράμας του Κ.Κ.Ε. έθεσε το ζήτημα να μη δοθεί καμιά προεκλογική διευκόλυνση και χώρος προβολής στη ναζιστική-εγκληματική Χρυσή Αυγή. Στο αίτημα αυτό, τα άλλα κόμματα είτε κράτησαν σιγή ιχθύος είτε απάντησαν (με πρωτοστάτη τον ΣΥΡΙΖΑ) στη λογική πως η ΧΑ είναι κοινοβουλευτικό κόμμα και πρέπει να έχει δράση και προβολή στα πλαίσια της αναλογικής προβολής των κομμάτων. Αποδεικνύεται έτσι, για ακόμη μια φορά, ότι με τη στάση τους “ξεπλένουν” την εγκληματική και υπόδικη Χρυσή Αυγή, για να έχει βήμα και να χύνει ελεύθερα το φασιστικό-ρατσιστικό της δηλητήριο.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τον λαό της περιοχής, ιδιαίτερα τη νεολαία, να απομονώσουν το φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής και να καταδικάσουν όσους με τη στάση τους και την αντιλαϊκή πολιτική τους νομιμοποιούν και στρώνουν τον δρόμο στους φασίστες. Τους καλούμε να κάνουν το βήμα της συμπόρευσης με το Κ.Κ.Ε., που πρωτοστατεί για να αποκλειστούν οι ναζί παντού. Γιατί είναι το μόνο κόμμα που παλεύει αταλάντευτα με όλες του τις δυνάμεις για να ανατραπεί το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα, γνήσιο τέκνο του οποίου είναι κι ο φασισμός».