Ημέρα ανακοινώσεων από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για τον οδικό άξονα Δράμα-Αμφίπολη θα είναι η σημερινή (Σάββατο 24 Απριλίου).

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Μητσοτάκης σήμερα θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, αρχικά στο Νοσοκομείο Παπανικολάου για τα εγκαίνια των νέων κλινών ΜΕΘ.

Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με κύριο αντικείμενο, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, την αναβάθμιση των οδικών αξόνων Θεσσαλονίκη – Έδεσσα και Δράμα – Αμφίπολη.

Υπενθυμίζεται πως το εν λόγω οδικό έργο έμεινε εκτός χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης. Στο πλαίσιο αυτό, εκτιμάται πως από πλευράς κ. Μητσοτάκη θα υπάρξουν ανακοινώσεις για συγκεκριμένη πηγή χρηματοδότησης.

Οι Δραμινοί αιρετοί που θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ergasia-press.gr, στη Θεσσαλονίκη, εκτός από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο, έχουν κληθεί ο Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Δράμας κ. Κωνσταντίνος Μπλούχος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γιώργος Παπαδόπουλος και οι Δήμαρχοι Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος και Προσοτσάνης κ. Θόδωρος Αθανασιάδης.