ΕΡΤ

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου προσερχόμενος στα δικαστήρια της Ευέλπιδων, αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για τους λόγους της παραίτησης του έτερου συνηγόρου, Βασίλη Σπύρου.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, λίγη ώρα πριν από την απολογία του 33χρονου πιλότου ο κ. Παπαϊωαννίδης τόνισε ότι ο ίδιος συνεχίζει να βρίσκεται στο πλάι του πελάτη του, τον οποίο θα εκπροσωπήσει εκτός από το ποινικό και στο θέμα της επιμέλειας της μικρής Λυδίας.

“Ήταν επιλογή του εντολέα μου είναι να χειρίζομαι αποκλειστικά το ποινικό κομμάτι εγώ”, δήλωσε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες ότι ο λόγος της παραίτησης του κ. Σπύρου μπορεί να ήταν το ενδεχόμενο να ζητηθεί διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης ο κ. Παπαϊωαννίδης το αρνήθηκε κατηγορηματικά:

“Εδώ και τρεις ημέρες δεν έχουμε κάνει την οποιαδήποτε ενέργεια. Στο τελικό στάδιο στο οποίο είμαστε τώρα, σε επίπεδο απολογίας ενώπιον του ανακριτή εννοείται ότι δεν το έχουμε κάνει και σε καμία περίπτωση αυτή δεν είναι η βλέψη μας”.

Αναφερόμενος, τέλος, στο θέμα της επιμέλειας του ανήλικου τέκνου της οικογένειας, ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε ότι ο πελάτης του είναι έτοιμος να διαφωτίσει τι έγινε εκείνη την τραγική νύχτα στα Γλυκά Νερά -κατά την οποία δολοφονήθηκε η 20χρονη Καρολάιν- και το πώς εξελίχθηκαν τα πραγματικά περιστατικά θα αποκαλυφθούν από τον εντολέα του.

Πηγή: ertnews.gr