ΘΡΑΚΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΔΡΑΜΑΣ

 

Το περασμένο Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στη Θρακική Εστία Δράμας στα γραφεία της Λεωφόρου Στρατού 63 για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Παύλος, ενώ μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους αξιωματούχοι της πολιτείας και της τοπικής μας κοινωνίας, ο Βουλευτής Ν.Δ. του Νομού Δράμας κ. Δημήτριος Κυριαζίδης, ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας κ. Λιθηρόπουλος,ο Αντιδήμαρχος Δράμας κ. Παπαδόπουλος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Δαδούδης Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων κ. Χατζόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Μετά τον Αγιασμό οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν υπό τους ήχους θρακιώτικης μουσικής από την παραδοσιακή ορχήστρα του συλλόγου μας. Τα μαθήματα θρακιώτικης και ελληνικής παράδοσης του συλλόγου μας (τμήματα χορού, μουσικοκινητικής, χορωδίας και μουσικών οργάνων) έχουν ήδη ξεκινήσει από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου. Ευχόμαστε σε όλους Καλή Παραδοσιακή Χρονιά!

 

Εκ του Δ.Σ.