Η 15χρονη κόρη της άτυχης γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της, στην Αγία Βαρβάρα, ομολόγησε, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές. Οι αρχές είναι μια ανάσα από την πλήρη εξιχνίαση του εγκλήματος

Η δολοφονία της 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα συντάραξε το πανελλήνιο. Η 15χρονη κόρη της, που είχε εξαφανιστεί και βρέθηκε με τον 17χρονο φίλο της μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στις Σέρρες, έχει ομολογήσει μετά τη νέα κατάθεσή της στην αστυνομία.

Οι πληροφορίες από τις αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το κίνητρο της δολοφονίας θεωρείται «ταπεινό».

Τόσο η 15χρονη όσο και ο 17χρονος φίλος της έκαναν λόγο στις καταθέσεις τους για την ύπαρξη ενός τρίτου προσώπου στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας. Δεν είναι γνωστός ο ρόλος του ούτε και το ποιος είναι. Το μόνο λέγεται είναι πως το πρόσωπο αυτό είναι φίλος των δυο παιδιών.

Σημειώνεται ότι υπάρχουν κάποιες πληροφορίες ότι έχει ομολογήσει και ο 17χρονος, ο οποίος είναι σεσημασμένος για ναρκωτικά. Το αγόρια από τη Ρουμανία, για μεγάλα διαστήματα, έμενε στο σπίτι του θύματος στην Αγία Βαρβάρα και τσακωνόταν συχνά με την 50χρονη.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή (6.11.2020) από συγγενικό της πρόσωπο, μέσα στο υπερυψωμένο ισόγειο όπου έμενε με τη 15χρονη κόρη της, μετά το θάνατο του συζύγου της πριν από σχεδόν έναν χρόνο.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε στο σαλόνι του σπιτιού μέσα σε λίμνη αίματος. Όπως διαπιστώθηκε, τόσο από τους αστυνομικούς, όσο και από τον ιατροδικαστή που έσπευσε στο σημείο, η άτυχη 50χρονη ήταν δεμένη πισθάγκωνα, ενώ και τα πόδια της ήταν δεμένα με μια ζώνη.

Το θύμα έφερε πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό και το πρόσωπο.

Πηγή: newsit.gr