Ο υπουργός Εργασίας παραθέτει τις εσωκομματικές κόντρες που εκτυλίχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο 48ωρο

Στην εκτίμηση ότι «οι τίτλοι τέλους για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά» προχώρησε με ανάρτησή του το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά από όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο κόμμα της αξιωματικης αντιπολίτευσης..

Στην ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης παραθέτει την κόντρα του Πάνου Σκουρλέτη με τον Παύλο Πολάκη, την αντίδραση του Νίκου Μωραίτη στην κριτική Παπαδημούλη στον Στέφανο Κασσελάκη και τις θέσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που αποκάλυψε η ΕΦΣΥΝ.

Δείτε την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Το κείμενο της ανάρτησης του υπουργού Εργασίας:

Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής: ο @pskourl λέει ότι ο @pavpol2222 διέδιδε αντιεπιστημονικές απόψεις (βλ ινβερμεκτίνη κλπ) ο Πολάκης απάντησε ότι ο Σκουρλέτης είναι ανεπάγγελτος κλπ Ο @papadimoulis έκανε κριτική στον @skasselakis και ο επίσημος υποστηρικτής του Προέδρου του Σύριζα @Nikosmoraitis τον ειρωνεύεται γράφοντας για τα 44 σπίτια του, που όταν τα λέγαμε εμείς ήμασταν λαϊκιστές. Ο Τζούμακας είπε ότι ο Πρόεδρος του Σύριζα είναι φυτευτός και διαπλεκόμενος και ο @nikosfilis1 ζήτησε «σεβασμό στην διαφορετική απόψη…». Ο δε Κασσελάκης αποδεικνύεται ότι την εποχή του Αντιμνημονίου το οποίο καβάλησε τότε ο @atsipras για να γίνει ΠΘ, ήταν φανατικά με το Μνημόνιο, ψήφιζε Σαμαρά και αγωνιούσε μήπως κερδίζει ο Τσίπρας και βρεθούμε εκτός €…όπως και να το δει κανείς οι τίτλοι τέλους για τον @syriza_gr είναι κοντά.

Πηγή: protothema.gr