Ένα πρωτοφανές περιστατικό ξυλοδαρμού με αφορμή μια… ξαπλώστρα καταγγέλλεται πως συνέβη στην Παραλία Κατερίνης το βράδυ του Σαββάτου 21 Αυγούστου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα καταγγέλλει στον Ντελάλη η σύζυγος του θύματος, είχαν πάει βόλτα στην Παραλία με τις δυο κόρες τους, προκειμένου να απολαύσουν την αυγουστιάτικη φεγγαράδα. Να σημειωθεί πως η οικογένεια κατοικεί στην Κατερίνη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 47χρονος άνδρας πήγε να παρκάρει και η σύζυγός του με τα παιδιά, ηλικίας 9 και 7 ετών, κάθισαν για λίγο σε μια ξαπλώστρα ξενοδοχείου, προκειμένου να ξεπλύνουν τα πόδια τους από την άμμο.

Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία, εμφανίστηκε ο γιος του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, ο οποίος κρατούσε μια σκούπα και απαίτησε η μητέρα με τα παιδιά να φύγουν από την ξαπλώστρα. Παρά το γεγονός πως η γυναίκα εξήγησε πως δεν είχαν σκοπό να μείνουν, εκείνος επέμενε με επιθετικό ύφος να απομακρυνθούν αμέσως σηκώνοντας απειλητικά τη σκούπα που κρατούσε.

Τότε ο σύζυγός της, που είχε στο μεταξύ επιστρέψει και καθόταν κι εκείνος στην ξαπλώστρα, τον ρώτησε γιατί μιλά με αυτόν τον τρόπο στη γυναίκα και στα παιδιά του. Αμέσως μετά εκτυλίχθηκαν πρωτοφανείς σκηνές, καθώς ακούγοντας τον λεκτικό διαπληκτισμό, εμφανίστηκε και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ο οποίος επιτέθηκε στον σύζυγο.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ