Σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Δράμας αναφέρονται τα εξής:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Δράμας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη, για την επανεκλογή του και την επιτυχία της εσωκομματικής διαδικασίας. Όλοι μαζί, θα συνεχίσουμε τον κοινό μας αγώνα για την ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία αποδεικνύεται καθημερινά αδύναμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προσδοκίες του ελληνικού λαού. Οι πολιτικές της παρούσας κυβέρνησης επιβαρύνουν την κοινωνία, ενισχύουν τις ανισότητες και δεν προωθούν τις λύσεις που χρειάζεται η χώρα για να προχωρήσει μπροστά.

Η κυβέρνηση αυτή έχει αποτύχει να διαχειριστεί τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, από την οικονομική κρίση μέχρι τα θέματα της υγείας και της παιδείας. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής δεσμεύεται να αγωνιστεί για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης, της ισότητας και της προόδου, που δικαιούται ο ελληνικός λαός.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και σε όλους τους υποψήφιους Προέδρους, οι οποίοι δίδαξαν ήθος και εσωκομματική δημοκρατία, ενισχύοντας την ενότητα της παράταξης. Η πολιτική ευπρέπεια και ο σεβασμός στη διαφορετική άποψη αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της παράταξής μας και ενδυναμώνουν το δημοκρατικό μας ήθος.

Επιπλέον, η Νομαρχιακή Επιτροπή Δράμας ευχαριστεί θερμά όλους όσοι προσήλθαν στις κάλπες αλλά και ιδιαίτερα αυτούς που συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή των εκλογών στο νομό μας. Πάνω από 60 άτομα στελέχωσαν τις κάλπες μας, και η αφοσίωσή τους εξασφάλισε την άψογη διεξαγωγή της διαδικασίας.

Συνεχίζουμε την πορεία μας, ενωμένοι και αποφασισμένοι, για να πετύχουμε την αλλαγή που χρειάζεται η χώρα. Με ήθος, ενότητα και όραμα, θα αγωνιστούμε για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την χώρα μας.

 

Για τη ΝΕ Δράμας

Η Γραμματέας

Π. Κωνσταντινίδου