Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης σε δρόμους εντός του οικισμού των Εργατικών Κατοικιών του Αγίου Σάββα από τη νέα Δημοτική Αρχή.

Τόσο ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δράμας κ. Σπύρος Φιλίππου όσο και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παναγιώτης Σαλπιγκτίδης δηλώνουν ικανοποιημένοι που εκτελείται μία εργασία, η οποία κάθε χρόνο «υπήρχε» στις προτεραιότητες της τέως Δημοτικής Αρχής, αλλά ποτέ εδώ και χρόνια δεν γινόταν υλοποίηση του έργου αυτού.

Θετικά αντιμετώπισαν και οι κάτοικοι του Οικισμού του Αγ. Σάββα το ξεκίνημα αυτό της νέας Δημοτικής Αρχής και όπως όλα δείχνουν θα συντελεστούν και άλλες παρεμβάσεις, όχι μόνο στον Οικισμό των Εργατικών κατοικιών του Αγ. Σάββα, αλλά όπου χρειάζεται, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των δημοτών και βάζοντας σοβαρές βάσεις για την ασφάλεια όλων.

Το πρόγραμμα που εκτελείται είναι συνολικής δαπάνης 80.000 ευρώ και ο τίτλος του κατασκευαζόμενου έργου ονομάζεται «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΘΟΡΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΡΑΜΑΣ 2024».

Ας μη ξεχνάμε άλλωστε πως οι μηχανές μπορούσαν να πάρουν μπρος από τον Απρίλιο μήνα του 2024 και μετά, δεδομένου ότι δεν υπήρχε ψηφισμένος προϋπολογισμός από την τέως Δημοτική Αρχή, γεγονός που δυσχέρανε αφάνταστα την έγκαιρη λειτουργία βασικών και ζωτικών υποδομών του Δήμου Δράμας.