Ο Δήμος Δράμας και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας, Σοφία Τσακιρίδου ευχαριστούν θερμά την Δραμινή επιχείρηση ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ Α.Ε. για την άμεση ανταπόκρισή της, την κοινωνική προσφορά, την ευαισθησία και τη στήριξή της με την παροχή σχολικών ειδών. Η συμβολή αυτή ενισχύει την προσπάθεια του Δήμου μας να υποστηρίξει τους ευάλωτους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα τα παιδιά τους, προσφέροντάς τους την απαραίτητη βοήθεια για ένα καλύτερο ξεκίνημα στη σχολική τους χρονιά.

Συγκεκριμένα, καλύφθηκαν οι ανάγκες 104 μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, με τη διανομή σχολικών τσαντών και υλικού προσαρμοσμένου στη σχολική τάξη και το φύλο κάθε παιδιού, αγορασμένα όλα από Δραμινό κατάστημα. Η επιχείρηση ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ Α.Ε. στήριξε την προσπάθεια του Δήμου στην πρωτοβουλία «Πάμε σχολείο», εξασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες για όλα τα παιδιά στο δικαίωμα στην εκπαίδευση, απέδειξε την κοινωνική της ευαισθησία.

Οι ενέργειες αυτές αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, αναδεικνύοντας την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό στην πράξη. Η τοπική κοινωνία έχει ανάγκη από τέτοιου είδους δράσεις, που δείχνουν την αγάπη προς τον συνάνθρωπο και προωθούν την ενότητα και τη στήριξη στους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας.