Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η 3η ορειβατική δραστηριότητα για άτομα με αναπηρία από το «Με…νού», τη συνεταιριστική Επιχείρηση Ένταξης με διακριτικό τίτλο «αλληλέγγυα συνεργασία», που ιδρύθηκε το 2019 στην πόλη της Δράμας.

Στόχος της ομάδας, είναι η ένταξη των ατόμων με αναπηρία στην αγορά εργασίας, η απασχόλησή τους και η κοινωνικοποίησή τους μέσω διαφόρων δράσεων. Μία από αυτές, είναι και το «Με…Νού», ένα παραδοσιακό παντοπωλείο, καφέ και μεζεδοπωλείο, που βρίσκεται επί της οδού 1ης Ιουλίου και Δημοκρίτου 1.

Επίσης, έχει δημιουργηθεί μια χορευτική ομάδα και χορωδία με εθελοντές και ΑμεΑ, η οποία θα συμμετάσχει στην τελετή λήξης του φετινού Brevet Φιλίππων, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.

Η ανάβαση από το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού θα ξεκινήσει στις 10.30 π.μ. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης δράσης, ο Γιάννης Ζαλίδας από το «Σπίτι του τσαγιού», μέλος της επιστημονικής ομάδας των «Oψόμεθα εις Φιλίππους», θα παρουσιάσει τα βότανα του όρους Φαλακρού. Με τη δράση αυτή, δίνεται η ευκαιρία στα άτομα με αναπηρία να γνωρίσουν το άθλημα της ορειβασίας, να απολαύσουν τις ομορφιές της φύσης και να ψυχαγωγηθούν, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 6945370019 (Δημήτριος Μπόσκος).