Απολαυστική ήταν η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού, το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου 2024, στο γήπεδο της Δόξας. Χιλιάδες κόσμου από τη Δράμα, αλλά και από γύρω περιοχές, συμμετείχε στη συναυλία και είχε την ευκαιρία να τραγουδήσει και να χορέψει με τις μεγάλες επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Τη συναυλία άνοιξε λίγα λεπτά μετά τις 21.30 ο Sicario, ενώ περίπου μισή ώρα αργότερα ανέβηκε στη σκηνή ο Κωνσταντίνος Αργυρός μέσα σε αποθέωση. Ο ιδιαίτερα δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος έχει αναπτύξει σχέση αγάπης με το κοινό, ξεσήκωσε τη Δράμα ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια τόσο από την πρόσφατη δισκογραφία του όσο και από το παρελθόν. Μαζί του ως guests εμφανίστηκαν στη σκηνή ο Rack και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης, ο οποίος με την ποντιακή λύρα απέδωσε όχι μόνο ποντιακά, αλλά και νησιώτικα τραγούδια, με τον κόσμο να ανταποκρίνεται με θέρμη και να χορεύει στους ρυθμούς της παράδοσης.

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα ο Κωνσταντίνος Αργυρός ενημέρωσε το κοινό για το ωράριο που έπρεπε να τηρηθεί και ερμήνευσε ακόμη τρία τραγούδια, αποχαιρετώντας τη Δράμα με τη νέα του επιτυχία «Σ’ αγαπάω γιατί», τραγούδι με το οποίο είχε ξεκινήσει και την εμφάνισή του λίγες ώρες νωρίτερα.