ΣΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΟΚ – ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ

 

  • Άκης Στολτίδης (προπονητής Δόξας): Σε κάθε ματς η βελτίωσή μας είναι δεδομένος στόχος
  • Τίμος Καβακάς (προπονητής Καβάλας): Να έρθουν οι Καβαλιώτες σε αυτό το ξεχωριστό ντέρμπι
  • Με κόσμο στο πλευρό της η Δόξα και στο «Ανθή Καραγιάννη»

 

Έφτασε και η 11η αγωνιστική στον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, όπου δεσπόζει το el clasico της περιοχής μας με τον οικοδεσπότη Α.Ο. Καβάλας να υποδέχεται τους θρυλικούς Μαυραετούς της Δράμας, τη Δόξα που αναζητά επειγόντως βαθμούς και μόνο βαθμούς.

Η προελαύνουσα γηπεδούχος με 28 βαθμούς είναι πρωτοπόρος, ενώ η Δόξα με 7 βαθμούς είναι στη λίστα των ομάδων που οδηγούν στα τοπικά!

 

Δόξα: Καταδρομική αποστολή την Κυριακή

 

Οι αριθμοί σίγουρα δείχνουν ότι οι δύο μονομάχοι της Κυριακής απέχουν σε ρυθμό και σε στόχους, αφού ο ΑΟΚ είναι ο ορισμός του απόλυτου φαβορί για άνοδο στη Super League 2, ενώ η Δόξα πρέπει άμεσα να βρει απαντήσεις και βαθμούς για αναστροφή μιας θέσης που δεν της αρμόζει.

Πέρα από κατηγορία, θέση και τα σχετικά, τις αναμετρήσεις των δύο συγκροτημάτων τις χαρακτηρίζει ο ορισμός του απόλυτου ντέρμπι και το ίδιο ισχύει και για το ματς της Κυριακής.

Η Δόξα κατέρχεται στο Περιγιάλι με στόχο και σκοπό να αποσπάσει βαθμούς και θα το πράξει ορθώνοντας ανάστημα που απορρέει από το ιστορικό της παρελθόν.

 

Α. Σολτίδης: Η βελτίωσή μας θα είναι άμεση

 

Η έλευση του Άκη Στολτίδη και η αγωνιστική παρουσία της Δόξας ήδη στο ματς με τον Νέστο (0-0) είναι το δείγμα ότι τα δεδομένα στη Δόξα πήραν μια πορεία ανάκαμψης και ο αγώνας της Κυριακής είναι ο ορισμός της φράσης «βουτιά στα βαθιά».

 

Με κόσμο η Δόξα

 

Το «άρωμα» του ντέρμπι πάντα συγκινεί και οι φίλαθλοι της Δόξας θα είναι παρόντες και την Κυριακή κοντά στην ομάδα συμπαραστεκόμενοι στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.