Η Άννα Κορακάκη μπορεί να μην κατάφερε να πάρει ακόμα ένα μετάλλιο ωστόσο τερμάτισε έκτη στα 25μ αεροβόλο πιστόλι στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μπακού δείχνοντας μία αξιοζήλευτη σταθερότητα.

Η Ολυμπιονίκης του Ρίο ξεκίνησε εξαιρετικά τον αγώνα της αφού στον προκριματικό είχε 292 (10x) και ισοβάθμησε στη δεύτερη θέση μαζί με την Γκέρμπερ από την Ελβετία, ενώ πρώτη ήταν η Ζοράνα Αρούνοβιτς με 293 (8x) από τη Σερβία.

Η εξαιρετική εικόνα της Κορακάκη στον προκριματικό δεν συνεχίστηκε όμως στον τελικό. Η κορυφαία Ελληνίδα σκοπεύτρια έκανε κάποια τεχνικά λάθη τα οποία της στοίχησαν ένα πλασάρισμα στις θέσεις των μεταλλίων καταλαμβάνοντας έτσι την έκτη θέση.

Πρώτη στον τελικό ήταν η ασημένια Ολυμπιονίκης του Ρίο στο πιστόλι 25 μ., η Γερμανίδα Μόνικα Καρς, με δεύτερη την Πολωνή Κλαούντια Μπρες και τρίτη την Βουλγάρα Μαρία Γκρόζντεβα (χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς του 2000 και του 2004).

Η ίδια η Άννα Κορακάκη έγραψε για την παρουσία της στο Μπακού στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«Αυτή τη φορά δεν επιστρέφω με μετάλλιο, αλλά με 6η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Πέρασα πρώτη στα προκριματικά, όμως στον τελικό μετά από λάθη, βρέθηκα, δίκαια, εκτός μεταλλίων. Επιστροφή πλέον στην Ελλάδα για ξεκούραση & διακοπές, αφού η Ολυμπιακή προετοιμασία με είχε κρατήσει μακριά κι από τη θάλασσα δυο χρόνια. Καλό καλοκαίρι σε όλους να περνάτε όμορφα!».