ΣΤΙΣ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12.30 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΡΑΜΑΣ

 

Στις 20 Οκτωβρίου 2018, η Α21 σε συνεργασία με το A-Team Drama, την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και το Τοπικό Συμβούλιο Νέων, διοργανώνουν την 5η Διεθνή Εκδήλωση ενημέρωσης #WalkForFreedom στην πόλη της Δράμας.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά εκατοντάδες άνθρωποι στην πόλη μας και χιλιάδες σε ολόκληρο τον κόσμο θα συμμετέχουν σε μια εκδήλωση που στόχο έχει την αφύπνιση και ενημέρωση του κοινού για το έγκλημα της εμπορίας ανθρώπων (human-trafficking).

Στη χώρα μας περίπου 20.000 γυναίκες θύματα trafficking μεταξύ αυτών 1.000 ανήλικα κορίτσια ηλικίας 13-15 ετών, εξαναγκάζονται να εργάζονται στη βιομηχανία του σεξ ενάντια στη θέλησή τους.

«Κάθε 30’’ παγιδεύεται ένα θύμα, ενώ το 99% των θυμάτων δεν διασώζονται ΠΟΤΕ»

Το χαρακτηριστικό του #WalkForFreedom είναι ότι οι συμμετέχοντες περπατάνε σε μια σειρά ντυμένοι στα μαύρα, συμβολίζοντας έτσι τα εκατομμύρια θύματα trafficking που δεν έχουν φωνή. Καθώς προχωράνε μέσα στην πόλη, ενημερωτικό υλικό για την εμπορία ανθρώπων διανέμεται στους περαστικούς.

Φέτος το #WalkForFreedom στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί σε Δράμα – Αθήνα – Θεσ/νίκη – Λάρισα – Βόλο – Τρίκαλα και Κομοτηνή.

Μην αδιαφορείτε για το έγκλημα που συμβαίνει δίπλα μας. Ελάτε μαζί μας για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα, να δείξουμε πως οι «ανθρώπινες ζωές δεν είναι προς πώληση!»

«Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε πολλά!»

Πληροφορίες για το #WalkForFreedom της Δράμας:

Ημερομηνία & Ώρα: Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 | 12:30 πμ | Κεντρική Πλατεία.

Δηλώσεις συμμετοχής: http://ow.ly/UcVZ30ldk1Y

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1997929350498798

Video Promo: https://www.youtube.com/watch?v=wXEjiS7whyY

e-mail: [email protected]

Ώρα και Τοποθεσία: Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου θα συναντηθούμε στην Κεντρική Πλατεία στις 12.30 π.μ. Από εκεί, θα ξεκινήσουμε στις 13:00 μ.μ. και θα περπατήσουμε σε μία γραμμή, ο ένας πίσω από τον άλλο, στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και θα επιστρέψουμε στην πλατεία όπου θα τραβήξουμε φωτογραφίες.

Δηλώσεις συμμετοχής: http://ow.ly/UcVZ30ldk1Y

Εκκίνηση: Θα ξεκινήσουμε από την Κεντρική Πλατεία, θα διασχίσουμε την Λαμπριανίδου – Άρμεν – Βελισαρίου – Γεωργίου Παπανδρέου – Εθν. Αμύνης – Εφ. Αξιωματικών – Ηπείρου – Κάβδα – Εθν. Αμύνης – και τερματίζουμε στην Κεντρική Πλατεία.

Ενδυμασία: Μπορείτε να συμμετέχετε φορώντας το μπλουζάκι της Α21 δηλώνοντας συμμετοχή εδώ : http://ow.ly/UcVZ30ldk1Y ή εναλλακτικά ένα απλό μαύρο μπλουζάκι.

Καθώς στο #WalkForFreedom μπορούν να συμμετέχουν και άτομα που δεν έχουν δηλώσει νωρίτερα συμμετοχή, θέλουμε να σας ενθαρρύνουμε να προτρέψετε τους φίλους σας να περπατήσουν μαζί μας.

Πληροφορίες για Εθελοντισμό: Αν ενδιαφέρεστε για να βοηθήσετε εθελοντικά στην οργάνωση και τη διεξαγωγή του #WalkForFreedom, παρακαλώ ενημερώστε μας!

Στοιχεία Επικοινωνίας: Για ερωτήσεις σχετικά με το #WalkForFreedom στη Δράμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο [email protected] ή [email protected]

Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!