ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

 

 

Γνωρίζεται ότι η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που εκπροσωπεί το σύνολο σχεδόν των στελεχών της Αστυνομίας στη Περιφέρεια Α.Μ.Θ., θα πραγματοποιήσει στην 25η Ετήσια Γενική Συνέλευση – Κοπή βασιλόπιτας, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 12.00, στο εστιατόριο «ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ», στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Ν. ΧΙΛΗ).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνουν:

-Συνδικαλιστική Ενημέρωση

-Διοικητικός απολογισμός

-Κοπή της Βασιλόπιτας (δώρα έκπληξη στους τυχερούς)

-Βραβεύσεις

-Παράθεση γεύματος (ΔΩΡΕΑΝ) μετά ζωντανής μουσικής, στους προσκεκλημένους, στα μέλη της Ένωσης και τους/τις συζύγους τους.

Στο σημαντικό αυτό γεγονός προσκλήθηκαν ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης προκειμένου να ευλογήσει την εκδήλωση και τη κοπή της Πίτας της Ένωσης, καθώς και επίσημοι προσκεκλημένοι όπως οι Βουλευτές Έβρου, ο Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ., ο Αντιπεριφ. Έβρου, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος και η φυσική μας ηγεσία όλων των αστυνομικών υπηρεσιών της περιφέρειας Α.Μ.Θ., η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.), εκπρόσωποι των λοιπών συνδικαλιστικών Ενώσεων-Σωματείων και τα Μ.Μ.Ε. (τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί – εφημερίδες κλπ) για τη δημοσιογραφική κάλυψη.

Για το λόγο αυτό η παρουσία όλων είναι εξαιρετικής σημασίας και θα μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε τις κοινές μας προσπάθειες, για μια σύγχρονη, αποτελεσματική Ελληνική Αστυνομία, με σεβασμό στα εργασιακά δικαιώματα των στελεχών και του αστυνομικού προσωπικού γενικότερα.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και συναδελφικά αισθήματα

Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Δραγουδάκης

Αστυν. Υποδιευθυντής

Ο Γεν. Γραμματέας

Άγγελος Παπαθεμελής

Αστυνόμος Α’